Dit is de officiële webstee van Mhyntallan. Inwoners uit Mhyntallan vinden hier actueel nieuws, weerberichten en getijdeninformatie. Bezoekers van onze eilanden kunnen hier wat meer lezen over het gebied. Verlaat u overigens niet alleen op de informatie op deze webstee. Extra weerberichten en waarschuwingen hoort u het snelst via de scheepsradio en de zender MMM, Mhyntallan Music and More. 

Uitgever gezocht voor de trilogie Labyrinth of Tides

Het boek Halverwege is het eerste deel van de Trilogie Labyrinth of Tides. Het is verktijgbaar via diverse kanalen, zoals bol.com en 1boek.nl. Dit boek en de twee andere delen, Keer om en Kringen (als manuscript beschikbaar), verdienen een uitgever die het voor een groter publiek beschikbaar kan maken.  

Halverwege zet Labyrinth of Tides op de kaart.

Het boek Halverwege zorgde voor een stijging in het aantal toeristen dat afgelopen zomer onze eilanden bezocht. Nadat het boek in Nederland een positieve recensie had ontvangen bij NBD Biblion zette deze trend door. Wel blijkt het aantal reizigers dat na Halverwege verder reist te dalen. Dat komt ten dele door de tijdsinvestering die reizen in onze regio vergt. Daarbij zitten bij de toeristen die op Halverwege arriveren veel bordspel-fanaten die vaak niet verder dan komen dan de LoT-competitie in de Halfway Inn, 

De verwachting is dat dit na het verschijnen van het tweede deel van de trilogie anders zal zijn, hoewel nu nog niet bekend is wanneer dit deel in de winkels zal verschijnen. Daarom is een deel van deze webstee gewijd aan de boeken en het bordspel dat daarin een rol speelt.